Oktober
Dryckesrecept
LIMONCELLO

Limoncello är en ljust gyllene sötsyrlig citronlikör från södra Italien. Den dricks ofta iskall och efter en avslutad måltid som en digestif.

Do it yourself
ODLA EKOLLON

En fin detalj i hemmet är ett växande ekollon. Både rötterna och trädet är väldigt vackert. Oktober är månaden då det är bäst att plocka och börja gro. Så här gör du för att själv lyckas!

4
VODKADAGEN
Dryckesrecept
HAVTORNSLEMONAD

Traditionell lemonad är en kallrörd saft bestående av pressade citroner, vatten och socker som oftast serveras kall som en törstsläckare. I engelsktalande länder kallas den även "cloudy lemonade", vilket kommer av att citronjuicen gör den lätt grumlig.
Denna lemonad gör vi av havtorn.

Do it yourself
SKÄGGOLJA

Precis som håret på huvudet behöver omsorg så behöver även hårväxten på hakan det. En skäggolja gör skägget friskt och glansigt, tämjer en alltför frissig och vild skäggfrisyr och dessutom återfuktas även huden som göms under håret. Gör du den själv kan du även välja vilken doft du vill ha på hela kalaset.

21
CHAMPAGNENS
DAG

RESTAURANGEN

Ät lunch eller ta en fika i vår populära restaurang och gå sedan på någon av våra utställningar. Visningar varje dag kl. 16.

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor. Köket styrs av dagsfärska tankar, intryck och upplevelser lika mycket som av säsongerna och de noga utvalda producenterna.

ÖPPETTIDER

Mån 10-17
Tis - Lör 10-19
Sön 12-17

HITTA HIT

Spritmuseum finns på Djurgårdsvägen 38-40,
mellan Vasamuseet och Gröna Lund.