Lediga tjänster

Digital Kommunikationsansvarig till Spritmuseum!

Är du en kreativ kommunikatör med gedigen erfarenhet av att skapa och paketera målgruppsanpassad kommunikation som inspirerar, engagerar och skapar intresse runt en redan väldigt sevärd produkt? Har du arbetat framgångsrikt både med digitala kanaler, PR och att nå ut till en bred målgrupp med ett attraktivt budskap? Då kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen som kommunikationsansvarig hos Spritmuseum!

Om uppdraget
Novare Professionals söker nu en erfaren kommunikationsansvarig till Spritmuseum. Här får du den unika möjligheten till att vara med och bygga ut varumärket och öka kännedomen både genom befintliga kanaler i sociala medier, PR och via webb men även genom att tänka nytt och utveckla framgångsrika koncept inom exempelvis storytelling, video och kampanjer. Spritmuseum har idag en mängd olika koncept och kampanjer och i huset hittar du välkända namn såsom Nadja Karlsson och Petter Nilsson. Här finns även Absolut art Collection, konst, utställningar, restaurang, bar och det kryllar av provningar, event, aktiviteter att kommunicera runt. Kort sagt finns det gott om innehåll att skapa Content runt – och din utmaning blir att paketera och skapa tonalitet, sammanhang och fokus.

Du kommer att ingå i ett mindre team med två kollegor som besitter stor erfarenhet inom kommunikationsområdet. Du kommer att rapportera direkt till VD och för rätt person finns det goda förutsättningar för att utvecklas tillsammans med rollen på sikt och ta ett större ansvar.

Är det dig vi söker?

Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande över sommaren och vi går igenom urvalet redan innan sista ansökningsdag. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp CV samt personligt brev via knappen ”ansök här” längst ned i annonsen. Vid frågor om uppdraget, maila gärna Anna Liljegren via Anna.Liljegren@novare.se . Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Här är länken till Novare.

Spritmuseum Restaurang och Ölbryggan utlyser två tjänster:

På Spritmuseums prisbelönta restaurang på Djurgården sker allt på inspirationens villkor. Köket styrs av dagsfärska tankar, intryck och upplevelser lika mycket som av säsongerna och de noga utvalda producenterna. På samma vis är det med dryckerna, där vi gärna lyfter fram små familjeägda vinbönder och ölbryggare och låter fantasin flöda i vårt eget dryckeslaboratorium.

Servitris/Servitör 100% Tillsvidare
Nu söker vi en person som vill arbeta heltid hos som servitris/servitör med start omgående. Vi ser såklart att du, liksom vi, brinner för värdskap och för gästens bästa möjliga upplevelse. Du får gärna ha några års erfarenhet av matsalsarbete och självklart har du ett stort intresse för mat och dryck. I gengäld får du en kreativ arbetsplats med många glada kollegor.

Extrapersonal Ölbryggan 70% Tidsbestämt
Ölbryggan som är en av Spritmuseums uteserveringar. Här serveras ett femtontal hantverksbryggda öl och en lättare sommarmeny. Vi söker dig som vill arbeta på Ölbryggan 70% från första augusti till sista september.
Hör av dig så berättar vi mer.
restaurangen@spritmuseum.se