Lediga jobb

Vill du jobba med världens bästa copywriter?

Då borde du söka jobb på Spritmuseum, för vår reklambyrå är nämligen Volt. De är, i brist på bättre ord, awesome. Aldrig förr har så många skarpa hjärnor samlats på ett och samma ställe. De levererar guldäggsvärdiga enheter lika ofta som vågorna slår in här på Djurgården. Och Kristoffer, å Kristoffer, copywritern i arbetsgruppen. Han skriver poesi, så enkelt är det. Han får vårt fokus på svensk dryck och dryckeskultur att framstå som en essä av Karin Boye. Han beskriver våra utställningar, vår restaurang, vår bar och våra dryckesprovningar med ord som vi knappt visste fanns. Alltid med den där makalösa undertonen av humor som är på exakt rätt nivå.

Men hela arbetsgruppen på Volt är bra, såklart. Det kommer du märka direkt. Du kommer ju vara den samlande kraften för deras briljanta arbete på vårt kontor, som för övrigt ligger precis vid vattnet.

Vår närvaro på sociala medier och digitala plattformar, som hemsida och Google-konton, får dock du ta hand om. Även att kontinuerligt pitcha händelser till media. Du planerar, genomför och analyserar de olika marknadsinsatserna. För sånt sysslar inte Kristoffer med. Han är en konstnär.

Men ibland hjälper han till med platsannonser.

 

Ps. Jobbet är en visstidsanställning på 12 månader som PR- och marknadsansvarig, du ska vara flexibel och allt det där. Minst fem års erfarenhet av liknande uppdrag, gärna från besöksnäring och/eller projektledning. Och relevant utbildning inom PR och marknadsföring förstås.

Startdatum 2 augusti. Sök senast 30 april till ann.pettersson@spritmuseum.se.

 

PRAKTIKPLATS

Vi får in många förfrågningar om praktik och kan tyvärr inte ta emot alla sökande. Vi tar då och då emot universitets- och högskolestudenter med inriktning på ämnen som är relevanta för museets verksamhet, t ex etnologi, konstvetenskap, museologi, turism, marknadsföring samt mat och dryck .

Är du intresserad att göra praktik på Spritmuseum under 2021? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och dina förväntningar, vilken period du vill praktisera samt bifoga en CV och maila in din ansökan.

Ansökan mailas till mia.sundberg@spritmuseum.se