Matsalen är kärnan i vår verksamhet. En visionär och engagerad upplevelse av vad mat av idag är. Matsalen är öppen kvällstid tisdag till lördag och för lunch lördag och söndag. Vi tar även mot bokningar av större sällskap (fler än 8 personer) på andra tider.

Julmeny 2017

Klargravad strömming; mer fransk än svensk med fermenterad grädde och kapris

Norrøna matjesill med mandelpotatis och rökt äggula

Sylta på Linderödsgris med syrade grönsaker

Boudin noir med rostat rågbröd och grillat äpple

Sotad torsk med halmbakad endiv, dill och pepparrot

Anka stekt på benet med rödbetor och saltade vinbär, korv och grönkål

Grevé lagrad 24 mån och Colston Basset från Neals Yard med Kvitten

Kärnmjölkssorbet med clementincurd, rismaräng och humlad grädde

Hjortron marmelad och Klenor

 

Christmas menu 2017

Pickled Herring, more french than swedish with fermented cream and capers

Norrøna “matjes” herring with potatoes and smoked eggyolk

Terrine of Linderöd pig with house pickles

Black pudding with grilled apple

Charred cod with endive cooked in hay, horse radish and dill

Duck roasted on the bone with beets, fermented black currants, kale and sausage

Aged “grevé” and Colston Basset with quince paste

Buttermilk sherbet with clementine curd, rice meringue and hops cream

Cloudberry marmelade and “klenor”