Matsalen är kärnan i vår verksamhet. En visionär och engagerad upplevelse av vad mat av idag är. För bästa möjliga upplevelse har vi koncentrerat oss kring två menyer varav den ena är vegetarisk. Matsalen är öppen kvällstid tisdag till lördag och för lunch lördag och söndag. Vi tar även mot bokningar av större sällskap (fler än 8 personer) på andra tider.

Meny
Diverse aptitretare
Havskräfta och kålrabbi med kryddor
Marulk kokt med krondill, sotade bönor
Sommarlamm med portugisisk kål, persilja och Skillebyvitlök
Transparent Blanche, vaxbönor och myskmadra
Blåbär och enbär med grädde
Mandelmussla med hallon och choklad
Pris: 780 kr

Vegetarisk meny
Diverse aptitretare
Grön soppa med bondbönor och ”poule-targue”
Brända rödbetor med rosor och syrade bär
Mangold och kantareller med brödmiso
Transparent Blanche, vaxbönor och myskmadra
Blåbär och enbär med grädde
Mandelmussla med hallon och choklad
Pris: 700 kr

Ost innan desserten +120 kr

Carte blanche
För er som gillar att äta många rätter, bli överraskade och dessutom kan enas om det, serverar vi en större meny (8 rätter). Vi tar självklart hänsyn till allergier och intoleranser: 1 000 kr.
Med utvalda drycker 1 700 kr

Vårt kök och säsongen visar sig bäst genom en hel meny
Upplevelsen blir större och vackrare. Om ni av någon anledning hellre söker att äta färre rätter kan vissa rätter erbjudas à la carte. En rätt 350 kr,  två rätter 515 kr.

Vårt kök är baserat på ekologiskt och biodynamiskt odlade grönsaker. Det kött vi serverar är från svenskt lantbruk. Vissa fåglar har hört franska. Fiskar och skaldjur är väl omhändertagna