Matsalen är kärnan i vår verksamhet. En visionär och engagerad upplevelse av vad mat av idag är. För bästa möjliga upplevelse har vi koncentrerat oss kring två menyer varav den ena är vegetarisk. Matsalen är öppen kvällstid tisdag till lördag och för lunch lördag och söndag. Vi tar även mot bokningar av större sällskap (fler än 8 personer) på andra tider.

Lördag den fjortonde oktober

Meny

Diverse aptitretare

Piggvar med spetskål och fermenterade svampar

Krabba, morot och vinäger

Vildand med grillade betor, jästa svarta vinbär

Fruset äpple med öl och grön tomat

Chokladganache med grillat päron, bovete och hö

Mandelmussla med plommon och grädde

780kr

Vegetarisk meny
Diverse aptitretare

Syrad Majssoppa med jäst och buskrasse

Örtinkokt kronärtskocka med solros

Lata piroger med grillad pumpa, persilja och svampar

Fruset äpple med öl och grön tomat

Chokladganache med grillat päron, bovete och hö

Mandelmussla med plommon och grädde

700kr

Ost innan desserten +120 kr

Carte blanche
För er som gillar att äta många rätter, bli överraskade och dessutom kan enas om det, serverar vi en större meny (8 rätter). Vi tar självklart hänsyn till allergier och intoleranser: 1 000 kr.
Med utvalda drycker 1 700 kr

Vårt kök och säsongen visar sig bäst genom en hel meny
Upplevelsen blir större och vackrare. Om ni av någon anledning hellre söker att äta färre rätter kan vissa rätter erbjudas à la carte. En rätt 350 kr,  två rätter 515 kr.

Vårt kök är baserat på ekologiskt och biodynamiskt odlade grönsaker. Det kött vi serverar är från svenskt lantbruk. Vissa fåglar har hört franska. Fiskar och skaldjur är väl omhändertagna