Matsalen är kärnan i vår verksamhet. En visionär och engagerad restaurangupplevelse både på tallrik och i glas. Här serverar vi starkt säsongspräglad mat från närliggande producenter vilka precis som vi värnar om miljö och sunda förhållanden. Vi har för bästa möjliga upplevelse koncentrerat oss kring menyer, varav en är helt (lakto-ovo) vegetarisk. Dryckerna vi serverar är valda utifrån samma kriterier som maten och har alltid ett naturligt drag. Dessutom söker vi införliva egentillverkad dryck i de dryckesmenyer vi erbjuder som ackompanjemang.

Våra öppettider är kvällstid torsdag, fredag och lördag samt en finare lunchsittning på lördagar och söndagar. Vi tar även mot större sällskap (fler än 8 personer) på andra tider.

Vinlista som PDF (med reservation för ändringar)

Lördag den tjugosjätte maj

Meny

Meny

Diverse aptitretare

Lättrökt makrill och vit sparris med lagrad buljong

Havskräfta, jordärtskocka och nässlor

Ungtacka från Onsberga med bladkål och fermenterade plommon

Rabarber från Skilleby med svart kardemumma och ängsyra

Krikonglass med chokladmalt

Lingonmarmelad

860kr

Vegetarisk meny

Diverse aptitretare

Grön sparris med portulak, syrad mjölk och ”poule-targe”

Sotade bönor med ångad vitlök och myskmadra

Färskpotatisar och svart sky med ångad och rostad mangold

Rabarber från Skilleby med svart kardemumma och ängsyra

Krikonglass med chokladmalt

Lingonmarmelad

780kr

Ost innan dessert +120kr

Carte blanche

För er som gillar att äta många rätter, bli överraskade och dessutom kan enas om det, serverar vi en större meny (8 rätter) 1000kr
med utvalda drycker 1800kr
vi tar självklart hänsyn till allergier och intoleranser

Vårt kök och säsongen visar sig bäst genom en hel meny, upplevelsen blir större och vackrare.
Om ni av någon anledning hellre söker att äta färre rätter kan vissa rätter erbjudas à la carte
1 rätt 350kr 2 rätter 515kr

Vårt kök är baserat på ekologiskt och biodynamiskt odlade grönsaker.
Det kött vi serverar är från svenskt lantbruk. Vissa fåglar har hört franska.
Fiskar och skaldjur är väl omhändertagna