Snapsvisor med Louise Hoffsten och Tina Ahlin!

Digital konsert

Spritmuseum har ett exklusivt samarbete med Louise Hoffsten och Tina Ahlin!
Vill ni ha musikalisk underhållning som kan förgylla er julfest/middag med dessa två skönsjungande artister, så erbjuder vi nu deras medverkan via Zoom. Louise och Tina har mångårig erfarenhet av att sjunga snapsvisor och kommer att sätta en glimrande guldkant på er kväll med härlig sång, dragspel och munspel. Kanske en överraskning för era anställda eller vänner?
Detta bokar ni via tina@skargardsturnen.com.

Önskar ni en personlig och musikalisk hälsning till julafton?

Det var nämligen med snapsvisorna som Louise Hoffstens musikaliska resa började och samma är det för Tina Ahlin, med rötter i den finländska myllan, som sjungit snapsvisor sedan ungdomen. Louise och Tina upptäckte denna gemensamma passion när de tillsammans en sommar for på Skärgårdsturnen i Stockholms skärgård.
Till jul erbjuder dessa två artister en personlig julhälsning, direkt till er mobil eller dator. Vilken överraskning på julafton!
Ta kontakt direkt med Louise Hoffsten:
courtstone@telia.com