petter-nillsson-pa-spritmuseum-foto-erik-olsson

Spritmuseums restaurang

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor. Köket styrs av dagsfärska tankar, intryck och upplevelser lika mycket som av säsongerna och de noga utvalda producenterna.

Köksmästaren Petter Nilsson har varit bosatt i Frankrike under tio år och drev de uppmärksammade restaurangerna La Gazzetta i Paris och Les trois salons i Uzes, Sydfrankrike.
Petter är välkänd på den internationella matavantgardescenen.

 

Restaurangens öppettider

BAR
Måndag 10 – 17,
Tisdag – lördag 10 – 22,
Söndag 12 – 17

LUNCH
Måndag – fredag; 12 – 14.30 i baren.
Lördag – söndag; 12 –15 i restaurangen.

MIDDAG
Tisdag till lördag från kl 18 – sista bordsbeställningen 20.30, boka här.