Restaurangen

Välkommen till Spritmuseums restaurang!

Vi har öppet dagligen och servera allt från morgonkaffe till lunch, fika och en helgbrunch, tillsammans med ett brett urval av svenska hantverksdrycker. På dagens lunch menyn finns ett utbud av vegetariska, kött och fisk-rätter samt mindre rätter som soppa, chark, oliver och desserter. Kaffe, fika och dryck erbjuds hela dagen. Vi håller glest mellan borden.

Vi har även ett kaffebord utomhus för take-away.
Varmt välkommen!

Brunchen är nu öppen! Läs mer om meny och bokning här.

Öppettider:
Lunch serveras måndag-fredag kl 12-16.
Torsdag och fredag är köket öppet till kl 18 för att våra provningsgäster och andra hungriga ska kunna äta före provningen.
Brunch serveras lördagar och söndagar kl 12-16.

Tel: 08-12 13 13 09.

Vi öppnar gärna upp för restaurangen kvällstid för större grupper och evenemang. För frågor, vänligen maila oss på restaurangen@spritmuseum.se.

 

Samarbete mellan Djurgårdens restauranger

20 restauranger på Djurgården inleder ett unikt samarbete där gästerna får rabatt på nästa restaurangbesök. Genom att visa upp kvittot från den förra restaurangen får man som gäst 10% rabatt på notan på nästa restaurang man kommer till – av dessa 20 såklart.

Här finns något för alla smaker, från frukost, via förmiddagsfika och brunch till lunch, eftermiddagsfika, afterwork eller middag. En anledning att komma tillbaka igen och igen.