”Årets bästa restaurang ligger på Djurgården”. När krogrecensionerna för det första halvåret sammanfattas konstaterar SvD:s krogredaktör Joanna Drevinger att Spritmuseums restaurang är bäst i Stockholm.

Under sommaren befinner vi oss i bersån och på bryggan där vi erbjuder en härlig sommarmeny. Öppet varje dag från 12, vid dåligt väder flyttar vi in i matsalen. Sommartid har vi ingen bordsbokning, för större sällskap vänligen maila restaurangen@spritmuseum.se.
Mer info om bersån och bryggan finnes här. 

Kvällsrestaurangen har återigen öppnat för middag i matsalen torsdag – lördag. Brunch öppnar 31 augusti och serveras lördag och söndag från kl 12. Bokningen öppnar två månader i förväg.

Spritmuseum Restaurang räknas som en av världens bästa museirestauranger.
På restaurangen sker allt på inspirationens villkor där matsalen erbjuder en visionär och engagerad restaurangupplevelse både på tallrik och i glas. Restaurangen drivs av Petter Nilsson, som har varit bosatt i Frankrike under tio år och drev bl a La Gazzetta i Paris. Petter är välkänd på den internationella matavantgardescenen.

Vi anordnar med strålande irregularitet gästspel och andra happenings med gäster från hela världen. För att hålla sig uppdaterad om det är det lämpligt att följa vårt nyhetsbrev och våra sociala medier.

Välkomna!