”Årets bästa restaurang ligger på Djurgården.”,  När krogrecensionerna för det första halvåret sammanfattas konstaterar SvD:s krogredaktör Joanna Drevinger att Spritmuseums restaurang är bäst i Stockholm.

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor där matsalen erbjuder en visionär och engagerad restaurangupplevelse både på tallrik och i glas. Restaurangen drivs av Petter Nilsson, som har varit bosatt i Frankrike under tio år och drev bl a La Gazzetta i Paris. Petter är välkänd på den internationella matavantgardescenen.

Restaurangen, som räknas som en av världens bästa museirestauranger, serverar middag i matsalen torsdag – lördag samt en finare brunch i matsalen lördag och söndag från kl 12.
En daglig lunch serveras i baren vardagar kl 12 – 14.30.

Vi anordnar med strålande irregularitet gästspel och andra happenings med gäster från hela världen. För att hålla sig uppdaterad om det är det lämpligt att följa vårt nyhetsbrev och våra sociala medier.

Välkomna!