Spritmuseum-restaurang-vas-

Restaurangen

Välkommen till Spritmuseums restaurang!

Precis så här, tycker vi att ett perfekt restaurangbesök borde vara hos oss – bjuda på en wow-upplevelse i höstens smaker med närproducerade råvaror, både på tallriken och i glaset. På menyn finns vårt vinnande sommarkoncept – nordisk mat med en twist.

Dryckessverige finns självklart representerade hos oss. Till maten erbjuder vi spännande hantverksdrycker från hela landet, allt från öl och cider, till vin, gin och whisky. Här finns även dryck från Spritmuseums Dryckeslabb, till exempel vår egengjorda tonic. Spritmuseum restaurang har tilldelats Gavelinwines pris 2021 för bästa vinlistan med svenska viner.

Om du vill boka bord till middag, kan du med fördel använda vår onlinebokning. Du kan även ringa restaurangs bokning: 08-1213 1309 eller boka via restaurangen@spritmuseum.se.

Här hittar du vår lunchmeny och kvällens meny.

Mode och mat
Vårt musei- och middagspaket är ett kombinationserbjudande där du börjar ditt besök med en privat visning och sedan avrundar med en middag. För 700 kr ingår en privat visning av modeutställningen Fashion Cocktail, ett glas bubbel och en trerätters middag.
Start onsdagen den 22 september  kl.17.30.

Här kan du läsa mer och boka musei- och middagspaketet.

Brunch
Till vår populära helgbrunch serverar vi en trerättersmeny med närodlade råvaror och säsongsbetonade rätter. Brunchen är en speciell tillställning, precis i gränslandet mellan hälsosamhet och lust. Men vad dricker man till? Hos oss får du välja mellan lyxig champagnecocktail, egengjord alkoholfri dryck, svenskt naturvin eller juice.

Här kan du läsa mer om vår brunch och boka bord.

Större sällskap
Vi öppnar gärna upp för restaurangen kvällstid för större grupper och evenemang. För frågor, vänligen maila oss på restaurangen@spritmuseum.se.

Kvällsöppettider
Onsdag – fredag: 16.30 – 21.00
Lördag: 17.00 – 21.00