”Årets bästa restaurang ligger på Djurgården.”,  När krogrecensionerna för det första halvåret sammanfattas konstaterar SvD:s krogredaktör Joanna Drevinger att Spritmuseums restaurang är bäst i Stockholm.

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor där matsalen erbjuder en visionär och engagerad restaurangupplevelse både på tallrik och i glas. Restaurangen drivs av Petter Nilsson, som har varit bosatt i Frankrike under tio år och drev bl a La Gazzetta i Paris. Petter är välkänd på den internationella matavantgardescenen.

Restaurangen, som räknas som en av världens bästa museirestauranger, har öppet kvällstid tisdag till lördag samt för en finare lunchsittning på lördagar och söndagar. Vår dagliga lunch serveras i baren, på bryggan och i bersån.

Vi anordnar med strålande irregularitet gästspel och andra happenings med gäster från hela världen. För att hålla sig uppdaterad om det är det lämpligt att följa vårt nyhetsbrev och våra sociala medier.

Välkomna!