Bröllop

Galärskjulen på Djurgården
Vad kul att ni letar efter en festlokal. Att välja och boka en lokal till sitt bröllop är en av de viktigaste och kanske svåraste stegen i planeringen. Spritmuseums restaurang är inrymd i vackra galärskjul från 1700-talet vid vattnet på Djurgården. Vi har under flera år arrangerat oförglömliga fester, både bröllop och födelsedagsfester, och vi vad som krävs för att sätta extra guldkant på er tillställning. Hos oss är det mesta är möjligt!

Bröllopsmiddag
Första steget är att ni kikar på vår lokal och vi bjuder in till ett gemensamt planeringsmöte. Då får ni träffar våra kockar och sommelier. Maten och dryck är en stor del av bröllopet, och vi lagar all vår mat med kärlek från grunden. Drycken är alltid i fokus hos oss och i glasen häller vi gärna det allra senaste från Dryckeslandet Sverige.

Bröllop med havsutsikt
Börja den stora dagen med en fördrink och mingel i vår rosendoftande berså under sommartid eller i våra spännande utställningar under vintertid. Njut sedan av middagen i vår ljusa matsal som har utsikt över Wasahamnen och Skeppsholmen. Matsalen är som vackrast när man dukar för 50-60 personer (men om ni vill kan vi ta som max 100). Avsluta den magiska kvällen med dans, DJ och barhäng i vår spegelbar. Vår bartender blandar med glädje just er favoritdrink till gästerna, eller varför inte, skapar er egen signaturdrink.

Har du några frågor eller vill göra en bokningsförfrågan? Maila oss på restaurangen@spritmuseum.se