utsikt matsalen bröllöp

Bröllop

Var ska du annars gifta dig?

På Spritmuseum, såklart. Ni står för kärleken och gästerna, vi står för underbara drycker och god mat. Inramat av Stockholms bästa och soligaste brygga, precis utanför fönstret. Så glöm vanliga, torra lokaler – möt kärlekens rus på Spritmuseum.

Svensk idyll och dryck

Djurgården är en av Sveriges vackraste platser. Där, med den soligaste utblicken över Mälaren, ligger Spritmuseum. Här firar ni kärleken i våra vackra galärskjul från 1700-talet, de sista i sitt slag, som med takhöjd och ljusinsläpp flödar av oförglömliga minnen. Hos oss kan du välja smaker från våra bästa svenska producenter, om ni vill. Vi anpassar bröllopsfesten så den blir precis så som ni vill ha den.

Middagen 

Kom och kika på Spritmuseum och boka ett planeringsmöte med vår koordinator, då ni även får möta vår restaurangchef och vår kökschef. Maten lagas efter era önskemål med en stor kärlek till det säsongsbetonade, svenska och naturliga. Och drycken gifter sig såklart med maten lika fint som ni.

En bröllopsdag på Spritmuseum

Dagen börjar med fördrink och mingel i vår grönskande berså under sommaren, eller i våra spännande utställningar under vintern. Middagen serveras i matsalen med utsikt över Wasahamnen och Skeppsholmen. Dukningen blir som vackrast för 50–60 personer, men vi kan duka för upp till 80 gäster. Ät, skratta och skåla er sedan vidare till spegelbaren, där vår bartender blandar er favoritdrink till gästerna, eller en egen signaturdrink, skapad enkom för dig och din stora kärlek.

Har du några frågor eller vill göra en bokningsförfrågan? Maila oss eller på  boka@spritmuseum.se ring 08 12 13 13 12.