Lördag lunch den sextonde december

12.00 – 15:00

-Förrätter-

Ostron och havsöra med grillad selleri och mandel

Rökt gös, palsternacksoppa och diverse kapris

Pumparavioli i syrad grönsaksbuljong

-Huvudrätter-

Killing från Onsberga gård med rödbetor och saltade vinbär

Havsöring med potatispuré, grönkål och vinäger

Purjolökshjärta med champinjoner, spenat och Gotlandstryffel

-Ost-

Comté med Kvitten

-Dessert-

Päron och chokladganache med bovete och halmmjölk

 

Tre rätter med lite före och efter, ost eller dessert 500kr

Förrätter 190kr Huvudrätter 290kr Ost/Desserter 120kr

Maltagliati och ragu för barn upp till 12 år – 15kr/år

 

Alla tider i baren
Bratwurst med surkål, mandelpotatis och senap 165kr
–  Med ett glas champagne 300kr
Ost med bikaka 70kr/110kr
Rillettes på tupp 70kr
Skinka från Parma 180kr
Sill med lök 70kr
Hembakat bröd och vårt smör 30kr
Småkakor (2 stk) 30kr
En liten kopp glass eller sorbet 30kr
Smulpaj 55kr