Visningar

VISNINGAR

Följ med vår guide på en rundtur i Spritlandet Sverige där vårt bitterljuva förhållande till alkohol har huvudrollen, in till framtiden i utställningen Framtidens Mat & Dryck och sedan vidare till vår konsthall som nu visar utställningen Absolut Art Collection – Photo.

Vi erbjuder hörsnäcka samt fällstol att ta med under visningen.

Visning

Tisdag – söndag kl 14 erbjuder vi visningar av museets utställningar. Visningen tar ca 30 min.
– Tisdag, torsdag och lördag visas Spritlandet Sverige.
– Onsdag, fredag och söndag visas Framtidens Mat & Dryck.
Pris: 50 kr.
Med reservation för ändringar. Se vår kalendarier för exakta tider. Tryck här.

Privat visning

Antal: Max 30 personer/guide.
Pris: 2 000 kr/guide + 100 kr/person (1 886 kr/guide + 94 kr/person exkl moms). Pensionär/student 90 kr/person (85 kr/person exkl moms).
Språktillägg 500 kr för visning på engelska (472 kr exkl moms).

Tid: ca 55 minuter.

”Svensk alkohollagstiftning”

Vi erbjuder utbildning i de två kursmomenten ”Svensk alkohollagstiftning” och ”tillverkning av vin, öl och spritdrycker”.

Halva visningen, ca 30 minuter, handlar om den svenska alkoholpolitikens historia. Detta sker i utställningen Spritlandet Sverige där vi gör historiska nedslag för att förklara dagens alkoholpolitiska läge. Andra halvan av visningen fokuserar på tillverkning av drycker, från jäsning och smaksättning till destillering.

Eleverna får med sig ett häfte som relaterar till det vi pratat om samt instuderingsfrågor. Visningen tar 60 min, men vi rekommenderar också att ni stannar kvar en stund och går runt på egen hand.

Tid: Ca 60 minuter.
Antal: Max 30 personer/guide.
Pris: 1 600 kr/guide + 60 kr/person inkl moms.

Specialvisning konst

Mia Sundberg, konstintendent ger en fördjupad visning av den aktuella konstutställningen. Mia har en bakgrund i gallerivärlden där hon under mer än 20 år arbetade med svensk och internationell samtidskonst. Sedan 2010 är hon ansvarig för Absolut Art Collection. Just nu visar vi konstutställningen David Shrigleys Exhibition of giant inflatable swan-things.

Tid: Ca 30-40 minuter.
Antal: Max 30 personer.
Pris: Vardagar: 2 500 kr + 100 kr/person inkl moms (2 358 kr + 94 kr/person exkl moms).

BOKNING & FRÅGOR:

08–1213 1310
boka@spritmuseum.se