Ginmässa

Svenska gindestillerier prisas världen över för sin kvalitet och hantverksdrycker.

Ginmässa – utsålt

REDISCOVER

1/10–2/5, 2023

REDISCOVER är en konstutställning som badar i pastellfärger och discomusik. Vare sig du själv upplevde 1980-och 1990-talen, eller bara hört återberättas, så är det här en tidsresa som många kan både känna igen och överraskas av.

guide-i- baren- drink

Boka en privat visning med matchande drink för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!