Laddar Evenemang

Dagens värd i ginutställningen – Skrea Backe Destilleri

lördag 8 oktober, kl 11.30

Idag gästas vi av ett nystartat destilleri som ligger strax utanför Falkenberg – Skrea Backe Destilleri
Det är beläget på vad som förr var en plats för jordbruk och djurhållning men som idag har blivit en plats där människor möts för att uppleva mat och dryck.

Det var också på den här platsen och de två restaurangerna Prostens Pizza och Skrea Matbruk som förde dessa fyra mat- och dryckesintresserade killar samman för att utveckla sitt projekt.
Ett hantverksdestilleri med fokus på hållbarhet och smak.
Med hjälp av väl utvalda ekologiska råvaror valda för att representera sin omgivning, skogen och havet, tillsammans med sina handknackade kopparpanna från våra tyska vänner på Carl Gmbh – tillverkar dem hantverkssprit av allra högsta kvalitet.

Trots sin relativt korta resa i spritvärlden har dem redan hunnit med att vinna finfina priser i en av världens största sprittävlingar – IWSC.
Bland annat vann deras Ocean Strength Gin ett ”Gold outstanding” och blev korad till en av världens bästa gin i sin kategori!

Idag kan ni provsmaka och träffa dem här på Spritmuseum

Välkomna!

Ge bort ett presentkort

Ge bort en upplevelse! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Visningar

Boka en privat visning med matchande dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!