Helglunch

SÖNDAGEN 8  DECEMBER

12.00-15.30

-Förrätter-

Dansk tonfisk med turkiskt kål och japansk sås

Ravioli med syrad grädde och grillad potatis, buljong och svampar

 

-Huvudrätter-

Sotad Västerhavstorsk med frilandsendiv, dill och pepparrot

Svenska ärtor med rostat solrossmör, rosenkål och tryffel

Anka stekt på benet med grillade betor och sotat kål

 

-Till avslut-

Bovidura från Oviken med bikaka

Clementincurd med humladgrädde och kärnmjölkssorbet

 

Tutti baletti 896 kr

Förrätter 190 kr Huvudrätter 315 kr Efterrätter 150 kr

Tre rätter med lite före och efter 550 kr

Till barn erbjuder vi halva portioner till halvt pris

Eller pasta med ragu 15 kr/år

 

Vårt kök är baserat på ekologiska och biodynamiskt

odlade grönsaker. Det kött vi serverar är från svenskt lantbruk och skogar.

Fiskar och skaldjur är väl omhändertagna